.

.

Шамџина Пренослива Кутија За Заклучување На Клучеви, 4 Цифрена Кутија За Заклучување Поставена На Ѕид, Кутија За Складирање Клучеви Со Лозинка За Градина, Внатрешн?

Шамџина Пренослива Кутија За Заклучување На Клучеви, 4 Цифрена Кутија За Заклучување Поставена На Ѕид, Кутија За Складирање Клучеви Со Лозинка

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Широка Употреба : оваа кутија за заклучување лозинка, совршена за употреба во многу области, како што се влез во итни случаи, куќа за одмор Издржлив : кутија за заклучување на клучеви поставена На Ѕид со 4 бирања нуди до 10000 комбинирани можности. Големина : кутија За заклучување На Клучеви Надворешна Големина : 9cmx7cmx3, 4cm/3, 54inchx2, 76inchx1, 34 инчи. Едноставно : комбинираната кутија за заклучување на клучот се опремува со додатоци, удобна. Материјал : Оваа Кутија За Заклучување На Клучот За Лозинка, изработена од кутија за заклучување на клучот гарантира безбедна за вашите клучеви. Опис : - Материјал : Оваа Кутија За Заклучување На Клучот За Лозинка, изработена од кутија за заклучување на клучот за складирање гарантира безбедна за вашите клучеви. - Издржлив : кутија за заклучување на клучеви поставена На Ѕид со 4 бирања нуди до 10000 комбинирани можности. - Широка Употреба : оваа кутија за заклучување лозинка, совршена за употреба во многу области, како што се влез во итни случаи, куќа за одмор.

Други карактеристики

- Material:
Aluminum Alloy
Size Chart:
Approx.9cmx7cmx3.4cm/3.54inchx2.76inchx1.34inches:
Package Includes:
Storage Lock Box:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Најдобри понуди