.

.

Терминал на вилушка од упориште, не-изолиран, 22-18 AWG, 8 големина на обетка.

Терминал на вилушка од упориште, не-изолиран, 22-18 AWG, 8 големина на обетка.

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Не-изолиран Терминал на вилушка. Основен материјал : бакар. Заврши/обложување : Подготвено калај. Терминал на вилушка. Основен материјал : бакар. Заврши/обложување : Подготвено калај. Терминал на вилушка од упориште, не -изолиран, 22 - 18 AWG, 8 големина на обетка. Основен материјал : Завршување на бакар/обложување : Подготвено калај. Овој најдобар квалитетен производ произведен од Panduit. Поддржете го вашиот бакарен систем со висококвалитетни конектори од широк спектар на пакувања. Конекторите се достапни заштитени и незаштитени, со десен агол и 45 ° аголни прекини, затворени и не-иселени и во разновидни бои. Сите приклучоци за пандуи се тестирани и се достапни во перформансите на категоријата 5 E, категорија 6 и категорија 6А.

Други карактеристики

Најдобри понуди