.

.

Надворешен прстен за задржување, 300 парчиња 2-32мм е-клип-комплет за е-клип, комплет за асортиман на мијалник, асортиман за надворешно потпорни на прстенот поставен з?

Надворешен прстен за задржување, 300 парчиња 2-32мм е-клип-комплет за е-клип, комплет за асортиман на мијалник, асортиман за надворешно

DEN 191.52

Количина на стоки
Тековен

Опсег со широк големина : Комплет за циркули вклучува 2мм, 4мм, 5мм, 6мм, 8мм, 9мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 16мм, 19мм, 25мм, 26мм, 28мм, 32мм и 22мм големини за какви било видови на употреба Прстен за задржување на 300 парчиња. Широко примена : Надворешна употреба на кругот за враќање на лежиштата, запчаниците, оските, шахтите, макарите итн. Висококвалитетни материјали : Комплетот за е-клип изработен од висококвалитетен траен, зацврстен метал со затегнување на затегнување, има силен и трае долго. Професионално производство, исклучителна изработка, висока ефикасност, стабилни перформанси и висока сигурност. Случај за складирање : Дојдете со кутија за складирање, да ги одржувате клиповите уредно распоредени и организирани, секоја големина е уредно ставена во индивидуално одделение во транспарентна и силна пластична кутија, може да се користи за кутија за складирање. Лесно за да ја добиете потребната големина! . Посветеност : Ние веруваме дека квалитетот на премијата и добрата услуга ќе ја освои вашата доверба. Ако не сте задоволни од производот, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви ја вратиме целата сума и ќе ви донесеме 100% искуство без загриженост. Опсег со широк големина : Комплет за циркули вклучува 2мм, 4мм, 5мм, 6мм, 8мм, 9мм, 11мм, 12мм, 13мм, 14мм, 16мм, 19мм, 25мм, 26мм, 28мм, 32мм и 22мм големини за какви било видови на употреба. Прстен за задржување на 300 парчиња. Широко примена : Надворешна употреба на кругот за враќање на лежиштата, запчаниците, оските, шахтите, макарите итн. Висококвалитетни материјали : Комплетот за е-клип изработен од висококвалитетен траен, зацврстен метал со затегнување на затегнување, има силен и трае долго. Професионално производство, исклучителна изработка, висока ефикасност, стабилни перформанси и висока сигурност. Случај за складирање : Дојдете со кутија за складирање, да ги одржувате клиповите уредно распоредени и организирани, секоја големина е уредно ставена во индивидуално одделение во транспарентна и силна пластична кутија, може да се користи за кутија за складирање.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Metal
Color:
Black
Size:
Please check on the picture
Package Weight:
Approx. 283g
Package Included:
300 * Circlip:
Note:
1. Size for manual measurement, there may be 0 to 2 cm error, belongs to the normal phenomenon.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not be the actual color of the item. Thank you.:

Најдобри понуди