.

.

Виски Декантер Сет Подарок 1000мл со 2 Виски Камења Кристални Очила И Старомоден Гроздобер Автомобил Штанд-Виски Во Собата За Мажи, Се Користи За Ноќта На Вештерките ?

Виски Декантер Сет Подарок 1000мл со 2 Виски Камења Кристални Очила И Старомоден Гроздобер Автомобил Штанд-Виски Во Собата За Мажи, Се Користи

DEN 4914.24

Количина на стоки
Тековен

ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИТЕТ : кристално чисто, висококвалитетно стакло што е безбедно за миење садови, фрижидер и замрзнувач Погоден за секојдневна употреба и лесно чисти. [ Сет за декантер] : ова е ограничено издание голем комплет за декантер за автомобили со виски со 2 чаши за тамблер. Автомобилот има многу сложени делови и е исклучително уникатен во дизајнот. [ Декантер со истурете метално шише] : 1000 мл со метална чешма во внатрешноста на автомобилот, доволно за да ја задржите содржината на стандардно виски или шише со вино и повеќето виски, рум и алкохолни пијалоци. [ Уникатно дизајниран комплет за стакло за вино] : ова е навистина уникатен комплет. Одлична алтернатива на кристалот и стаклото decanters.It е одличен разговор за семејство, бар или канцеларија за презентирање и послужување на гостите со елеганција и гордост. [Погоден за повеќе пијалоци и кој било бар] : одлично за вотка,алкохолни пијалоци,виски итн. Овој сет ќе ве натера да се истакнете. Уникатно и стилско – Зачудувачко старомодно коктел стакло со безвременски дизајн. Уникатниот дизајн го прави посебен и уметнички дизајниран да го истакне вашиот опсег на барвери, карафата со алкохол, шишето со бурбон, гарафата со виски, очилата со ниски топки, чашите со шипки И Стаклениот Сет За Декантер За Виски Подарок 1000мл со 2 Камења Од Виски Кристални Очила И Старомоден Гроздобер Автомобилски Штанд - Виски Комплет За Мажи, Користен За Ноќта На Вештерките Карактеристика : И Бурбон декантер и очила се произведуваат од професионални занаетчии за да се постигне највисок квалитет на стакларија.

Други карактеристики

Material:
high borosilicate glass+wood
Bottle capacity:
1000mL
Wine glass capacity:
300mL
Style:
simple
Color:
transparent
Uses:
red wine bottle/ sober bottle
Packing List:
1* vintage car whiskey set bottle:
2* wine glass:
1*tweezers:
1*faucet:
Good for any Spirits:
Whiskey, Brandy, Gin, Rum, Tequila, Vodka, and Brandy. It suits well with wine, and other beverages such as water, juice, Soda, iced tea, too.

Најдобри понуди