.

.

Прецизен шрафцигер за прецизност на WYFDP Постави 106 во 1 магнетски битови ракувајте со возачот на вкрстена завртка, бит за поправка на мобилен телефон за поправка на ?

Прецизен шрафцигер за прецизност на WYFDP Постави 106 во 1 магнетски битови ракувајте со возачот на вкрстена завртка, бит за поправка

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Тип : Сет на шрафцигер Материјал : Челик од хром-ванадиум. Добро изработка и прецизно моделирање. Рачка на Свилп во силиконски квалитет и ергономски дизајн. Направено од хром ванадиум челик, кој не е лесен за кршење и се издржливи. Тип : Сет на шрафцигер. Материјал : Челик од хром-ванадиум. Добро изработка и прецизно моделирање. Рачка на Свилп во силиконски квалитет и ергономски дизајн. Направено од хром ванадиум челик, кој не е лесен за кршење и се издржливи. Тип : Setmaterial Set Matery : Chrome-Vanadium Steelfeatures : Multifunctional System : Metricfine изработка и прецизно моделирање.Силп рачка во силиконски квалитет и ергономски дизајн. Изработено од челик од хром ванадиум, кои не се лесни за кршење и се трајни. Екраните може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3см.

Други карактеристики

Најдобри понуди