.

.

Прицврстувачи на мелница за мелница DoITOOL 250 парчиња Полиција на Дрво мелница за мелница /// Пескарење и сандер решетка за прицврстување на мелница за мелница за мелн?

Прицврстувачи на мелница за мелница DoITOOL 250 парчиња Полиција на Дрво мелница за мелница /// Пескарење и сандер решетка за прицврстување

DEN 852.64

Количина на стоки
Тековен

Диск за мелница за агол : Влочки за кука и пескарење, обезбедува лесно затворање за отстранување на дискот без да се истроши целокупната јачина Диск за пескарење за мелница за агол : Дисковите за пескарење за мелница за агол работат подобро за агресивно пескарење, висока ефикасност и заштеда на трошоците. Песочна хартија : Доволна количина и различна оценка за вашата дневна употреба, или практични и нежни подароци за оние кои се дрвокрадци. Кука и шкурка : Со компактен облик, лесен и преносен, заземајте простор и можете да ги ставите насекаде. Диск за пескарење со агол : Дисковите за пескарење се добро изработени од хартија, материјал од алумина, карактеристики на добро отпорни на абење и има добра рамнотежа. Диск за мелница за агол : Влочки за кука и пескарење, обезбедува лесно затворање за отстранување на дискот без да се истроши целокупната јачина. Диск за пескарење за мелница за агол : Дисковите за пескарење за мелница за агол работат подобро за агресивно пескарење, висока ефикасност и заштеда на трошоците. Песочна хартија : Доволна количина и различна оценка за вашата дневна употреба, или практични и нежни подароци за оние кои се дрвокрадци. Кука и шкурка : Со компактен облик, лесен и преносен, заземајте простор и можете да ги ставите насекаде. Диск за пескарење со агол : Дисковите за пескарење се добро изработени од хартија, материјал од алумина, карактеристики на добро отпорни на абење и има добра рамнотежа. Пакет вклучуваат дискови за пескање од 50 x 80 50 x Дискови за пескарење 120 50 x Дискови за пескарење 240 50 x Дискови за пескарење 320 50 x Дискови за пескарење 600 карактеристики -Кој : диск за пескарење на агол на кафе -овие влошки за пескарење се широко за мелење и завршување на метал и не -Метал, дрво, пластика, камен, стакло и повеќе прицврстување на вежба за шкурка.

Други карактеристики

80, 120, 240, 320, 600 sander attachment for drill:
-With compact shape, lightweight and portable, take up no space and you can put them anywhere 5 inch sanding disc.:
-Size:
12.50X12.50X0.10cm/4.91X4.91X0 sand paper.
-Sufficient quantity and different grade grit for your daily use, or practical and delicate gifts for those who is a woodworker drill sanding attachment.:
-The alumina paper sanding disc has high abrasion resistance and hardness, which can improve the grinding efficiency angle drill attachment.:

Најдобри понуди