.

.

Сл во националните носии

Сл во националните носии

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Оваа ставка не е играчка и е наменета за употреба на моделирање Оваа ставка не е играчка и е наменета за употреба на моделирање. Имагинативно детални додатоци за модели возови и диорами. Произведено од Preiser на Германија.

Други карактеристики

Најдобри понуди