.

.

Тпеиорф Бања Лавици, Ѕид Монтирани Не-Порозна Складирање Дисплеј Лавици, Погоден За Декоративни Лавици За Складирање во бањи, Кујни, Дневни Соби, и спални )

Тпеиорф Бања Лавици, Ѕид Монтирани Не-Порозна Складирање Дисплеј Лавици, Погоден За Декоративни Лавици За Складирање во бањи, Кујни,

DEN 288.00

Количина на стоки
Тековен

Заштедете простор : претворете го потрошениот простор на ѕидот во пространа област за складирање, помогнете да ги ставите сите ваши предмети уредно на дофат, да го разубавите монотониот ѕид, да поставите мали живи предмети на ѕидот и да додадете на виталноста на ѕидот Мултифункционално : полицата за складирање на бањата може да се користи и како растение што стои покрај прозорецот, што е многу погодно за прагот на прозорецот и прави простор за повеќе растенија. Руичанг бамбусовите полици за бања, исто така, додаваат повеќе украси, создавајќи пофункционални простори за вашата дневна соба, кујна и трпезарија. Користете лесно : пловечката полица поставена на ѕид е изработена од висококвалитетни материјали, отпорна на ' рѓа и антикорозивна. Работ на полицата на ѕидот во бањата е полиран непречено, без бруси и не ги повредува вашите раце. Целокупниот изглед е убав, стабилен и издржлив и силен носивост. Лесна инсталација : нема алатки, нема дупчење, нема завртки, нема дупки. Само откинете го лепливиот капак и инсталирајте. Нема оштетување на ѕидот. Погоден за мазни тврди површини, како што се керамички плочки, мермер, калено стакло, метал итн. Услуга : обезбедување Квалитет. Ако има проблем со квалитетот на производот што го добивте, ве молиме контактирајте не навреме, ние ќе го решиме проблемот за вас на време и ќе ви обезбедиме задоволително решение.

Други карактеристики

color:
White:
Material:
Stainless steel:
Installation method:
Wall hanging free punch:
Number of layers:
2 layers:
size:
15.7×14.9×6.2 (inch):
19.6×14.9×6.2(inch):
23.6×14.9×6.2 (inch):
27.5×14.9×6.2 (inch):
31.4×14.9×6.2(inch):
The package includes:
1×bathroom shelf:
Notice:
Due to various factors such as display brightness and light brightness, the actual color of the product may be slightly different from the website picture.:
-Due to manual measurement, please allow a difference of 1-3CM.:

Најдобри понуди