.

.

Дома Основи Лудлоу 43 мл. Стаклен Канистер Со Капак Со Превртување И Заклучување На Стегачот, Херметички Заптивка За Организатор За Складирање На Оставата, Чајната ?

Дома Основи Лудлоу 43 мл. Стаклен Канистер Со Капак Со Превртување И Заклучување На Стегачот, Херметички Заптивка За Организатор

DEN 423.68

Количина на стоки
Тековен

ЧУВАЈТЕ ЈА ХРАНАТА СВЕЖА ПОДОЛГО : Чувајте сѐ шеќер, кафе, чај, ореви, билки и зачини, домашен џем и многу повеќе ВОЗДУШНО ЗАТЕГНАТ КАПАК ЗА КАУЦИЈА : капакот за кауција од не ' рѓосувачки челик со воздух нуди сигурно затворање одржува воздушно опкружување без влага, прашина и инсекти. ЈАСНИ ОСНОВИ за ЛЕСНА ВИДЛИВОСТ : проѕирното стакло ви овозможува да видите што има внатре без да мора да го извадите капакот. МАТЕРИЈАЛИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Изработени од тешки стакло со дебели ѕидови за да се спречат случајни испакнатини. Чистото стакло ви овозможува да видите што има внатре без да мора да го извадите капакот. Секој канистер е означен со графички принт во неутрална црна боја за да додаде допир на каприц во вашата кујна. Стаклениот канистер е изработен од издржлив, густ материјал за многу употреба правење или јадење на вашите омилени задоволства.

Други карактеристики

Најдобри понуди