.

.

Тежи Чамци Дијамант Во Облик На Глобус Научни, Свиткување Полистирен, Лесно Истурете Дизајн, За Еднократна Употреба Скала Коцки за Мерење &засилувач; Мешање Течнос?

Тежи Чамци Дијамант Во Облик На Глобус Научни, Свиткување Полистирен, Лесно Истурете Дизајн, За Еднократна Употреба Скала Коцки за Мерење &засилувач;

DEN 331.20

Количина на стоки
Тековен

Глобус Научните Чамци за Мерење се направени за широк спектар на апликации, вклучувајќи мерење, издавање и складирање течности, прашоци и цврсти материи Бродовите за мерење може да се користат и како послужавници за брзо замрзнување за примерок материјал, фиоки за фрлање за скршени ампули или садови за мешање за мали серии. Одлично за мерење и мешање на епоксидни, бои, мерење и земање примероци од храна, земање примероци од храна за домашни миленици, лекови за мерење и садови за еднократна употреба за занаетчиски лепила и бои. Чамците за мерење се лесни и издржливи со мазни површини и наведнати страни за да се олеснат прецизните излевања без губење на примерокот и рамни дна што спречуваат превртување. Димензии : 80 х 60 х 18мм, изработени од полистирен, чамците за мерење се дизајнирани да се флексираат за контролирани трансфери. Биолошки инертен, без загадувачи и отпорен на повеќето разредени киселини, алкохоли, бази и водени раствори. Компатибилен со храна, издржи температури-10с до 80°C, Хидрофобната површина спречува апсорпција на примерок, Антистатичка, нелеплива површина спречува губење на примерокот, За Еднократна употреба за брзо и лесно чистење. Глобус Научни Чамци За Мерење Во Облик На Дијаманти се дизајнирани за широк спектар на апликации, вклучувајќи мерење, издавање и складирање на течности и цврсти материи. Флексибилните чамци за мерење имаат мазна површина и наведнати страни кои обезбедуваат контролирани и точни излевања со минимална загуба на примерокот. · Направено од бел проѕирен полистирен · Биолошки инертен, без загадувачи и отпорен на повеќето разредени киселини, алкохоли, бази и водени раствори · компатибилен Со храна · Издржува температури-10с до 80°С · Антистатички, Може да се користи за безбедно мерење на материјали погодени од статика · за Еднократна Употреба · Флексибилниот полистирен им овозможува на чамците за мерење лесно да се наведнуваат за да формираат истурете контролирани трансфери · наведнатите страни олеснуваат точни трансфери на Примероци · се редат за лесно складирање на земјината ТОПКА научните чамци за мерење во облик на дијамант СЕ дизајнирани ЗА широк спектар на апликации, вклучувајќи мерење, издавање И складирање На Течности И цврсти МАТЕРИИ.

Други карактеристики

Најдобри понуди