.

.

Прецизност на мобилниот телефон Elecall, мал шрафцигер поставен со 31 битен магнетски шрафцигер со Slotted & Torx Nut Driver Set Portable 32 во 1 заменливи битови комплет за поправка на к?

Прецизност на мобилниот телефон Elecall, мал шрафцигер поставен со 31 битен магнетски шрафцигер со Slotted & Torx Nut Driver Set Portable

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

【Широко апликации】 Прецизен сет на алатки за шрафцигер може да се користи за i Phone/Mac Book/Mellphone/PC/Game Console, итн Зафат, зголемување или намалување на должината според побарувачката, лесен за работа. 【Професионален дизајн】 Главата на шрафцигер изработена од S2 легура челик што обезбедува добра вредност на квалитетот. Челикот од легура ванадиум има посилна цврстина и не е лесно да се носи. 【Преносни】 Глави на шрафцигер и вратила на мулти мали сетови на шрафцигер и мал сет на шрафцигер доаѓа со кутија за складирање, магнетна плоча и дизајн на суспензија, лесен за складирање и употреба. 【Усогласување со TUV Test Standard】 Нашиот шрафцигер за магнетски часовници за перформанси, компјутерски вртежен момент за поправка на компјутер и тест за цврстина поставен до стандард на TUV што обезбедува Qualit. 【Широко апликации】 Прецизен сет на алатки за шрафцигер може да се користи за i Phone/Mac Book/Mellphone/PC/Game Console, итн. Зафат, зголемување или намалување на должината според побарувачката, лесен за работа. 【Професионален дизајн】 Главата на шрафцигер изработена од S2 легура челик што обезбедува добра вредност на квалитетот. Челикот од легура ванадиум има посилна цврстина и не е лесно да се носи. 【Преносни】 Глави на шрафцигер и вратила на мулти мали сетови на шрафцигер и мал сет на шрафцигер доаѓа со кутија за складирање, магнетна плоча и дизајн на суспензија, лесен за складирање и употреба. 【Усогласување со TUV Test Standard】 Нашиот шрафцигер за магнетски часовници за перформанси, компјутерски вртежен момент за поправка на компјутер и тест за цврстина поставен до стандард на TUV што обезбедува Qualit.

Други карактеристики

Најдобри понуди