.

.

Hemoton 1pc кутија пилула кутија за садови за патент сад за додатоци за витамин контејнери за накит држач стојат лекови за носење на пластични оддели за организатор кут?

Hemoton 1pc кутија пилула кутија за садови за патент сад за додатоци за витамин контејнери за накит држач стојат лекови за носење на пластични

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Кутија за организатор на витамин : Погодно е да се носи, може да се заборави да се зема лекови Контејнер за лекови : Силно запечатување, не е лесно да се биде влажна, да се обезбеди ефикасност. Случај за додатоци : Повеќе прегради се доволни за да се исполнат дневната употреба на складирање. Преносен : Произведен со PP материјал и доволно практичен за употреба. Држач на таблети за патувања : Можете да ја земете кутијата за мини пилули со себе каде и да одите на патување или работа. Кутија за организатор на витамин : Погодно е да се носи, може да се заборави да се зема лекови. Контејнер за лекови : Силно запечатување, не е лесно да се биде влажна, да се обезбеди ефикасност. Случај за додатоци : Повеќе прегради се доволни за да се исполнат дневната употреба на складирање. Преносен : Произведен со PP материјал и доволно практичен за употреба. Држач на таблети за патувања : Можете да ја земете кутијата за мини пилули со себе каде и да одите на патување или работа. Пакетот вклучува 1 x карактеристики на кутии за пилули -Материјал : држач за неделна медицина. - Изработено од PP материјал, безбеден и може да биде уверен да користи џебна пилула.

Други карактеристики

Најдобри понуди