.

.

Држач За Бричење Мокохана Држач За Бричење Држач За Бричење Орев Закачалка За Бричење Држач За Дрво Монтиран На Ѕид Или Лепило За Бричење Организатор На Решетката ?

Држач За Бричење Мокохана Држач За Бричење Држач За Бричење Орев Закачалка За Бричење Држач За Дрво Монтиран На Ѕид Или Лепило

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

МАТЕРИЈАЛ ОД ОРЕВ : држачот за брич од орев е нов дизајн, дрвениот држач прави сѐ во бањата повеќе да не е полно со метал и челикОревот е водоотпорен и отпорен на ' рѓа, затоа не грижете се дали ќе кородираат. СООДВЕТНА ПОВРШИНА : Добар восок е изшкуркан преку површината на држачот за брич, така што не ја оштетува вашата кожа.Мазната површина изгледа многу класична и елегантна. НАЧИНИ НА ИНСТАЛАЦИЈА : Бесплатна двострана лента и завртки за проширување ви даваат две опции за монтирање.Лентата е посоодветна за плочки мермер или стаклени ѕидови.Завртка дупчење инсталација е погодна за латекс боја ѕид. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Добар восок е изшкуркан преку површината на држачот за брич, така што лесно можете да го исчистите овој држач без да оставите дамки од вода и прашина. ОПСЕГ НА АПЛИКАЦИЈА : Костум за дијаметар на електрични жилети се справува под 1,6 инчи. ДРЖАЧ ЗА БРИЧ ЗА БРИЧЕЊЕ ОД ДРВО За Туширање Одлична закачалка за кука за бричење за закачување држач за брич за туширање, ви помага да имате чиста и уредна бања орев дрво и завртки за проширување или силно лепило обезбедува цврстина И издржливост Костум за дијаметар на рачката на бричот Под 1,6 Инчи Материјал : Големина На Орев : 4*14*2см/1.

Други карактеристики

Најдобри понуди