.

.

Француски Совети Притиснете На Ноктите На Нозете Квадратни Лажни Нокти На Прстите Мат каки Лепак За Целосна Покривка На Ноктите На Нозете Златен француски Дизајн ?

Француски Совети Притиснете На Ноктите На Нозете Квадратни Лажни Нокти На Прстите Мат каки Лепак За Целосна Покривка На Ноктите На Нозете Златен

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

?[Содржина на пакетот] ќе добиете 24 лажни нокти на нозете со различни големини Ние ќе ви дадеме комплет. Не треба да купувате дополнителни алатки. ?[Дизајн] Нашите мат квадратни лажни нокти на нозете се златни француски дизајни за да ги направат вашите прсти различни. ?[Материјал] овие притискања на ноктите на нозете се направени од висококвалитетни акрилни материјали, безбедни и еколошки и нема да предизвикаат никаква штета на телото. ?[Погодно за употреба] само треба да најдете лажни нокти што се соодветни за вашите прсти, да залепите налепници од желе и да ги притиснете на нозете. ?[Совет] комплетот што ви го дадовме не содржи лепак. Налепницата за желе не е толку издржлива како лепилото. Доколку сакате да го држите лажниот шајка на нога долго време, ви препорачуваме да го користите лепилото што сте го подготвиле. Мат акрилен француски Дизајн Притиснете на Ноктите на Прстите пакување : тип На Предмет : Ноктите На нозете Лажен Ноктите Материјал : Акрилна киселина Боја : каки Количина : 24 парчиња/кутија карактеристики : 1. Материјали за безбедност и заштита на животната средина. Лесен за употреба, заштедува време и издржлив, што може да направи вашите нокти да изгледаат попривлечно.

Други карактеристики

Најдобри понуди