.

.

Очистувачи за сонце на Беломи за стакло за сонце за сонце, држач за магнетни двојни очила, закачалка за очила, монтиран со клип за картички, додатоци за автоматска в?

Очистувачи за сонце на Беломи за стакло за сонце за сонце, држач за магнетни двојни очила, закачалка за очила, монтиран со

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

【Премиум квалитет】 : Овие очила за очила за визир на автомобили Избор на врвен квалитет на највисок слој, изработен од кравјо силно и издржлив, не е лесен за деформација, мека и флексибилна, затоа, целокупната има лесна луксузна текстура, ние се придржуваме кон изборот на добри материјали и добра изработка, да се даде чувство на висок степен 【Практично да се користи】 : Ова е практичен држач за сонце за возење, тие можат да бидат безбедно и цврсто фиксирани на сонцето, може да ги задржат вашите очила во добра позиција, далеку од паѓање, гребење или губење, нежни и компактни големина, употреба Тоа без да го попречувате видот на возачот и можете лесно и брзо да ги добиете очилата. 【Лесно за инсталирање】 : Овие клипови за држачи за сонце се лесни за инсталирање со силен и тесен дизајн на задниот клип, само треба да го кликнете клипот за очила за сонце на автомобилот на визирот правилно за да ги одржувате вашите очила во ред и практично, ќе биде безбеден и ќе биде безбеден и ќе биде безбеден и Нема да падне. Повеќе не се грижите за губење или мешање на очилата кога сакате да ги користите. 【Декорирајте го вашиот сонце на сонце】 : Овие клипови за очила за визир со двојни автомобили имаат класичен и стилски изглед, со најразлични бои за избор, различни бои можат да се совпаднат по волја. Со стилски и убав изглед, дури и жици, прецизно шевове и нема преостаната нишка, тој не е само практичен, туку и добар начин за подобрување на изгледот на вашиот автомобил. 【Услуга по продажбата】 : Ние сме толку сигурни во квалитетот на овој држач за сонце што ќе биде со вас во вашиот автомобил за многу години. И тоа ќе биде најдобриот држач за очила за сонце што некогаш сте го користеле. Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, слободно контактирајте не. Ние ќе бидеме сигурни дека ќе ви дадеме задоволително решение. 【Премиум квалитет】 : Овие очила за очила за визир на автомобили Избор на врвен квалитет на највисок слој, изработен од кравјо силно и издржлив, не е лесен за деформација, мека и флексибилна, затоа, целокупната има лесна луксузна текстура, ние се придржуваме кон изборот на добри материјали и добра изработка, да се даде чувство на висок степен. 【Практично да се користи】 : Ова е практичен држач за сонце за возење, тие можат да бидат безбедно и цврсто фиксирани на сонцето, може да ги задржат вашите очила во добра позиција, далеку од паѓање, гребење или губење, нежни и компактни големина, употреба Тоа без да го попречувате видот на возачот и можете лесно и брзо да ги добиете очилата. 【Лесно за инсталирање】 : Овие клипови за држачи за сонце се лесни за инсталирање со силен и тесен дизајн на задниот клип, само треба да го кликнете клипот за очила за сонце на автомобилот на визирот правилно за да ги одржувате вашите очила во ред и практично, ќе биде безбеден и ќе биде безбеден и ќе биде безбеден и Нема да падне.

Други карактеристики

Size:
4.1*1.8 inches
Material:
cowhide + aluminum alloy
Quantity:
1Pcs/set
Fit Type:
Universal Fit
Features:
- Built-in sponge effectively protects glasses from scratches and gives them the best protection. :
- Sturdy back clip design allows glasses to be better fixed on the sun visor. :
- Multifunctional car glasses clip, suitable for a wide range of models universal. :
Good User Experience:
- A perfect car sunglasses frame should not only protect your glasses safely, but also make us feel very convenient and let us enjoy driving. :

Најдобри понуди