.

.

Мерач на дигитален мерач на дигитални терени на Херхр, ЛЦД Дигитален мерач на теренот Додаток за алатки за хеликоптер РЦ 200-800

Мерач на дигитален мерач на дигитални терени на Херхр, ЛЦД Дигитален мерач на теренот Додаток за алатки за хеликоптер РЦ 200-800

DEN 314.88

Количина на стоки
Тековен

[Функција] : Користете го дигиталниот мерач на теренот за да го прилагодите и проверите теренот на главните лопатки на роторот на хеликоптерот на далечинскиот управуван хеликоптер [Погодно за] : Мерачот на теренот се напојува со копчиња ќелии (не е вклучен) и дозволува лопати од 250 до 700 мм. [Совршена алатка] : Хеликоптерите на РЦ им отежнуваат на пилотите да се прилагодат и да го проверат поставувањето на теренот на главните лопатки на роторот на хеликоптерот. [Практичен додаток] : Дигиталниот мерач на теренот нуди едноставна, голема точност и ултра мерење на агол на брз агол, точно усогласување на сечилото и теренот што е важно за хеликоптерот РЦ. [Долга услуга] : Ако имате какви било проблеми, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе ви дадеме заситено решение. [Функција] : Користете го дигиталниот мерач на теренот за да го прилагодите и проверите теренот на главните лопатки на роторот на хеликоптерот на далечинскиот управуван хеликоптер. [Погодно за] : Мерачот на теренот се напојува со копчиња ќелии (не е вклучен) и дозволува лопати од 250 до 700 мм. [Совршена алатка] : Хеликоптерите на РЦ им отежнуваат на пилотите да се прилагодат и да го проверат поставувањето на теренот на главните лопатки на роторот на хеликоптерот. [Практичен додаток] : Дигиталниот мерач на теренот нуди едноставна, голема точност и ултра мерење на агол на брз агол, точно усогласување на сечилото и теренот што е важно за хеликоптерот РЦ.

Други карактеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
Digital Pitch Gauge
Material:
ABS
Color:
Black
Features:
On/Off button allows you to conserve battery life.:
Hold button will stop the sensor from updating the angle that it senses. Useful for those who are working in an unstable environment.:
0 Button allows you to set 0 at any given position of the sensor. This allows you to see your pitch travel at any interval.:
Battery Type:
2 x CR2032 (not included) Package List
1 x Manual  :

Најдобри понуди