.

.

Maidu 105 степени агол шрафцигер постави адаптер за прицврстување на приклучоците за прилагодување на бит -алатка за навртки за навртки 1/4inch хексадецимален шрафцигер ?

Maidu 105 степени агол шрафцигер постави адаптер за прицврстување на приклучоците за прилагодување на бит -алатка за навртки за навртки 1/4inch

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Карактеристики : Мултифункционално Материјал : Не'рѓосувачки челик. Тип на глава : Хексадецимална. Пакет : Помалку од 5 парчиња. Тип : Сет на шрафцигер. Карактеристики : Мултифункционално. Материјал : Не'рѓосувачки челик. Тип на глава : Хексадецимална. Пакет : Помалку од 5 парчиња. Тип : Сет на шрафцигер. Комплетите за шрафцигер можат широко да се користат за поправка на домашни уреди, електронски производи и друга прецизна опрема, како што се телевизори, климатизери, мобилни телефони, таблети, компјутери, часовници, конзоли за игри, итн. Позицијата на торбата со алатки има професионален слот за картички Дизајн и разумна секвенца на дупки за да ви помогне да ја пронајдете целта брзо. Малото поле за алатки е опремено со кутија за складирање на шок, што не само што ги спречува додатоците да бидат расфрлани или изгубени, туку и е погодно за носење. Уште поважно, ние нудиме магнетна меморија за завртки за да ги собереме отстранетите завртки за да избегнете загуба.

Други карактеристики

Најдобри понуди