.

.

PPJ AC/DC адаптер за Craig CMP738A CMP738B безжичен екран на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир, кабел за напојување PS wallид батерија полн?

PPJ AC/DC адаптер за Craig CMP738A CMP738B безжичен екран на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир на допир

DEN 870.40

Количина на стоки
Тековен

Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Белешка : Ве молиме, проверете дали моделот на вашиот уред пред да го купите. PPJ AC/DC адаптер за CRAIG CMP738 A CMP738 B безжичен екран на допир на допир на допир на допир Андроид таблет за напојување кабел кабел ps wallид полнач за батерии за дома, електрична мрежа PSU. Влез : AC 100 V - 240 V 50-60 Hz. PPJ производите се сертифицирани CE / FCC / ROHS, тестирани од производителот за да одговараат и / или да ги надминат спецификациите на OEM. OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој).

Други карактеристики

Најдобри понуди