.

.

Јинуодеј Колба Од Нерѓосувачки Челик Џебно Шише За Алкохол 1 Џебна Колба За Шишиња Од Не ' рѓосувачки Челик Колба За Џебно Шише Од Нерѓосувачки Челик Колба Од Џебно ?

Јинуодеј Колба Од Нерѓосувачки Челик Џебно Шише За Алкохол 1 Џебна Колба За Шишиња Од Не ' рѓосувачки Челик Колба За Џебно Шише Од Нерѓосувачки

DEN 173.12

Количина на стоки
Тековен

Лесен и пренослив, лесен за носење на омилениот со вас секогаш кога одите Сите фис се, безбедни и Еколошки. Мазни и позаоблени агли, избегнувајте да ги повредувате рацете во несреќа. од нерѓосувачки челик, цврст и издржлив, обезбедувајќи долготрајна и отпорна на истекување нце. боја и стилски го прават одличен декор. Лесен и пренослив, лесен за носење на омилениот со вас секогаш кога одите. Сите фис се, безбедни и Еколошки. Мазни и позаоблени агли, избегнувајте да ги повредувате рацете во несреќа. од нерѓосувачки челик, цврст и издржлив, обезбедувајќи долготрајна и отпорна на истекување нце. боја и стилски го прават одличен декор. Карактеристики : Лесен и пренослив, лесен за носење на омилениот со вас секогаш кога одите. Сите фис се, безбедни и Еколошки. Мазни и позаоблени агли, избегнувајте да ги повредувате рацете во несреќа. Изработен од нерѓосувачки челик, цврст и издржлив, обезбедувајќи долготрајна и отпорна на истекување нце.

Други карактеристики

Material:
Stainless steel Color

Најдобри понуди