.

.

Мултифункционална Кожна Алатка Ролна Торба За Складирање Комплет За Ролна Чанта За Гравирање Нож Кожна Торба За Алат За Обработка На Дрво Кутија За Складирање Ала?

Мултифункционална Кожна Алатка Ролна Торба За Складирање Комплет За Ролна Чанта За Гравирање Нож Кожна Торба За Алат За Обработка На

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Изработен Од Кожен Материјал, Кој Е Издржлив, Привлечен, Кој Може Да Ги Задоволи Вашите Потреби За Квалитетни Алатки Чантата Содржи Многу Прегради За Складирање На Вашите Алатки. Торбата Може Да Се Навива Уредно И Лесно,Со Што Ќе Им Се Обезбеди Заштита На Вашите Алатки. Може Совршено Да Ги Чува Вашите Алатки Кога Излегувате,А Може Да Се Користи И За Складирање Алатки За Поправка На Велосипед Или Автомобил. Може Да се Третира Како Подарок За Другите,Особено Оние кои Покажуваат Голем Интерес ЗА Самостојни Алатки и Професионалните Занаетчии и Занаетчии. Забелешка : Само Торба Со Алатки, Други Демо Додатоци Во Сликите Не Се Вклучени. Изработен Од Кожен Материјал, Кој Е Издржлив, Привлечен, Кој Може Да Ги Задоволи Вашите Потреби За Квалитетни Алатки. Чантата Содржи Многу Прегради За Складирање На Вашите Алатки. Торбата Може Да Се Навива Уредно И Лесно,Со Што Ќе Им Се Обезбеди Заштита На Вашите Алатки. Може Совршено Да Ги Чува Вашите Алатки Кога Излегувате,А Може Да Се Користи И За Складирање Алатки За Поправка На Велосипед Или Автомобил. Може Да се Третира Како Подарок За Другите,Особено Оние кои Покажуваат Голем Интерес ЗА Самостојни Алатки и Професионалните Занаетчии и Занаетчии. Забелешка : Само Торба Со Алатки, Други Демо Додатоци Во Сликите Не Се Вклучени. Опис : Сосема Нов И Висок Квалитет. Карактеристики : Изработени Од Кожен Материјал,Кој Е Издржлив,Привлечен,Што Може Да Ги Задоволи Вашите Потреби За Квалитетни Алатки. Чантата Содржи Многу Прегради За Складирање На Вашите Алатки. Торбата Може Да Се Навива Уредно И Лесно,Со Што Ќе Им Се Обезбеди Заштита На Вашите Алатки.

Други карактеристики

Најдобри понуди