.

.

Фитнес Тракер FITVII со 24/7 Отчукувањата на Срцето И Мониторот За Крвен Притисок, Паметен Часовник За Следење На Спиењето Со КИСЛОРОД ВО Крвта, Бројач На Калории IP68 Вод?

Фитнес Тракер FITVII со 24/7 Отчукувањата на Срцето И Мониторот За Крвен Притисок, Паметен Часовник За Следење На Спиењето Со КИСЛОРОД ВО Крвта,

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

ФИТНЕС МОНИТОР - 24х7 отчукувањата на срцето и крвниот притисок за да бидете загрижени за вашето вежбање (Само за поттикнување на здрав начин на живот, а не за медицинска употреба). АЛАРМ ЗА ОТЧУКУВАЊАТА НА СРЦЕТО И АЛАРМ ЗА КИСЛОРОД ВО КРВТА-фитнес тракерот ФИТВИ има програмабилно високо предупредување за отчукувањата на срцето и ниско предупредување за кислород во крвта. ФИТВИИ автоматски и континуирано го следи кислородот во крвта ноќе и вибрира за да потсети. Тоа е за спортски/фит ентузијасти како тркачи, и секој заинтересиран за мерење на кислородот во крвта и отчукувањата на срцето. СЛЕДЕЊЕ НА СПИЕЊЕТО И ХРВ-Следење на квалитетот на спиењето и тест за следење НА ХРВ, потоа следете ги нивоата на здравјето на срцето за да го придружувате здравјето. Научните записи за спиење ја комплетираат структурата на спиењето за подобро да ги разберат вашите состојби на спиење. Ажурираниот монитор за спиење не е само за ноќниот тест, туку работи и за вашиот ден. ЗЕМЕТЕ ЈА ВАШАТА ФИТНЕС ПОНАТАМУ-фитви тракерот за активности цел ден ги мери потрошените калории, чекорите и растојанието. Користете 20 спортски режими за да вежбате научно и да ги зголемите вашите тренинзи со снимање на отчукувањата на срцето, калориите и многу повеќе. ПОВЕЌЕ ПРАКТИЧНИ ФУНКЦИИ-Телефонски повици, текстови и сите известувања за пораки за Апликации се лесно достапни. Време Во реално време, Аларм, Стоперка За Тајмер, Следење Циклус, Камера, Седентарен Потсетник, Контрола На Музика, Прекинувач За Сензор За Зглоб, Пронајдете Телефон, Лица За Самостојни Часовници итн. ШИРОКА КОМПАТИБИЛНОСТ - 1.13 инчен HD екран НА Допир Fitvii Паметен Часовник е компатибилен со паметни телефони со i OS 10.0 или погоре паметни телефони(не за КОМПЈУТЕР, i Pad или таблет). Водоотпорен & БАТЕРИЈА — ip68 вода и отпорност на прашина тоа е заштитено, дури и на дожд. До 5-дневно траење на батеријата со 1-2 часа време на полнење. (Траењето на батеријата и циклусите на полнење варираат со употреба, поставки и други фактори). ФИТНЕС МОНИТОР - 24х7 отчукувањата на срцето и крвниот притисок за да бидете загрижени за вашето вежбање. (Само за поттикнување на здрав начин на живот, а не за медицинска употреба). АЛАРМ ЗА ОТЧУКУВАЊАТА НА СРЦЕТО И АЛАРМ ЗА КИСЛОРОД ВО КРВТА-фитнес тракерот ФИТВИ има програмабилно високо предупредување за отчукувањата на срцето и ниско предупредување за кислород во крвта. ФИТВИИ автоматски и континуирано го следи кислородот во крвта ноќе и вибрира за да потсети.

Други карактеристики

Најдобри понуди