.

.

Шарк NV360 серија појас за вакуумскиот модел на лифтот за лифт NV360, NV360K

Шарк NV360 серија појас за вакуумскиот модел на лифтот за лифт NV360, NV360K

DEN 111.20

Количина на стоки
Тековен

Пакет на (1) замена за појас за вакуум за лифт за навигатор на ајкула NV360 Овие ремени не треба да се заменуваат на секои 6-12 месеци. Можам да дадам упатства за замена на ременот. 30-дневна гаранција. Загарантирано вклопување. Пакет на (1) замена за појас за вакуум за лифт за навигатор на ајкула NV360. Овие ремени не треба да се заменуваат на секои 6-12 месеци. Можам да дадам упатства за замена на ременот. 30-дневна гаранција. Загарантирано вклопување. Заменски вакуумски појас за вакуумот за лифт-навигатор на ајкула. Модел NV360 Серија NV360 K, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди