.

.

Куки за драперии на кабилок 7 парчиња куки во форма на виси тав сад кафе чаши за китцин прибор за висини куки за плакари куки растенија куки за висечки садски растен?

Куки за драперии на кабилок 7 парчиња куки во форма на виси тав сад кафе чаши за китцин прибор за висини куки за плакари куки растенија

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Широк спектар на апликации и може да се користи за складирање на палта, капи, панталони и други предмети за домаќинството Многу практични куки кои можат ефикасно да ви помогнат да заштедите повеќе простор за живеење. Направено од издржлив железен материјал и имаат долг животен век. Брзи и лесни за инсталирање, тие можат да ви помогнат да заштедите повеќе време и да донесете погодност. Одлична изработка, добра стабилност, цврста инсталација и не е лесна за паѓање. Широк спектар на апликации и може да се користи за складирање на палта, капи, панталони и други предмети за домаќинството. Многу практични куки кои можат ефикасно да ви помогнат да заштедите повеќе простор за живеење. Направено од издржлив железен материјал и имаат долг животен век. Брзи и лесни за инсталирање, тие можат да ви помогнат да заштедите повеќе време и да донесете погодност. Одлична изработка, добра стабилност, цврста инсталација и не е лесна за паѓање.

Други карактеристики

Најдобри понуди