.

.

Wexxi Детски Капут Куки, Лепило Или Ѕид Монтирани Со Завртки - Деца Ѕид Куки за Виси Палта &засилувач; Кука Решетката Деца &засилувач; Деца Куки За Ѕид &засилувач; Деца П?

Wexxi Детски Капут Куки, Лепило Или Ѕид Монтирани Со Завртки - Деца Ѕид Куки за Виси Палта &засилувач; Кука Решетката Деца &засилувач;

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

? КУКИ ЗА ДЕЦА-деца декоративни куки за виси облека, капи, палта, јакни, крпи, ранци, клучеви или други обесени предмети ? МЕТАЛНИ ДЕТСКИ КУКИ за КУКИ ЗА Ѕидни Ѕидови се изработени од висококвалитетен челик кој нуди долготраен стил, функционалност и издржливост. ? КУКИ ЗА ДЕТСКА СОБА-куки за деца за организирање детска облека и предмети. Совршен за детски соби, влезови или бањи. Одлично е и за употреба како закачалка за ранец. ? ЛЕСНИ за ИНСТАЛИРАЊЕ - овие украсни куки за деца лесно се монтираат со помош на завртки и сидра или самолеплива лента (вклучен хардвер за монтирање).2" широк х 1 " длабоко. ? КУКИ ЗА ДЕЦА-деца декоративни куки за виси облека, капи, палта, јакни, крпи, ранци, клучеви или други обесени предмети. ? МЕТАЛНИ ДЕТСКИ КУКИ за КУКИ ЗА Ѕидни Ѕидови се изработени од висококвалитетен челик кој нуди долготраен стил, функционалност и издржливост. ? КУКИ ЗА ДЕТСКА СОБА-куки за деца за организирање детска облека и предмети. Совршен за детски соби, влезови или бањи. Одлично е и за употреба како закачалка за ранец. ? ЛЕСНИ за ИНСТАЛИРАЊЕ - овие украсни куки за деца лесно се монтираат со помош на завртки и сидра или самолеплива лента (вклучен хардвер за монтирање).

Други карактеристики

Најдобри понуди