.

.

Плакарот за гардероба што може да се повлече, извлечете ја облеката за шипки за шипки за шишиња, проширувајќи го Организаторот за складирање на шини, извлечете ја ш?

Плакарот за гардероба што може да се повлече, извлечете ја облеката за шипки за шипки за шишиња, проширувајќи го Организаторот за складирање

DEN 400.80

Количина на стоки
Тековен

Материјал : Направено од челик, не е лесно да се 'рѓа и има аглична светлина Дизајн на вселената : Одличен дизајн на вселената, можете да ја извлечете закачалката, одлично за тесни гардероби, може да ставите повеќе облека. Работете самостојно : Можете да притиснете и да се повлечете кога висат пантолони, секоја железничка железница може да работи самостојно без да се вознемирува, лесен за инсталирање. Заштедете простор : Извлечете ја облеката што може да се повлече или железничката железница, погодна за употреба во гардероби и места за складирање за одлично решение за заштеда на простор, исто така, работете добро под работни плочки и во кујни или бањи за шини за крпи. Широк спектар на употреба : Погоден е за набавки и простории за складирање, а исто така може да се користи добро во кујната или бањата и да го искористите просторот. Материјал : Направено од челик, не е лесно да се 'рѓа и има аглична светлина. Дизајн на вселената : Одличен дизајн на вселената, можете да ја извлечете закачалката, одлично за тесни гардероби, може да ставите повеќе облека. Работете самостојно : Можете да притиснете и да се повлечете кога висат пантолони, секоја железничка железница може да работи самостојно без да се вознемирува, лесен за инсталирање. Заштедете простор : Извлечете ја облеката што може да се повлече или железничката железница, погодна за употреба во гардероби и места за складирање за одлично решение за заштеда на простор, исто така, работете добро под работни плочки и во кујни или бањи за шини за крпи. Широк спектар на употреба : Погоден е за набавки и простории за складирање, а исто така може да се користи добро во кујната или бањата и да го искористите просторот.

Други карактеристики

/> Product Name:
Retractable Wardrobe Rail
/> Material:
Stainless Steel
/> Length:
25Cm, 30Cm, 35Cm, 40Cm, 45Cm, 50Cm
/> Installation Direction:
Top Installation
/> Packing List:
1X Pants Hanger to Save Space
/> Note:
/> 1. Due to Manual Measurement, Please Allow an Error of 1-2Cm (When Purchasing, Please Measure the Wardrobe First, and Then Choose the Trouser Rack That Suits You to Avoid Buying Errors):
/> 2. We Believe That You Will Be Satisfied with the Quality and Design of Our Products. Please Visit the Store for More Similar Products. :

Најдобри понуди