.

.

Cabilock Microfiber Hand Prain 5 парчиња за еднократно чистење на садови за чистење сунѓер сет не-гребење чистење влошки за чистење чинија за чистење за чистење на кујна за чисте?

Cabilock Microfiber Hand Prain 5 парчиња за еднократно чистење на садови за чистење сунѓер сет не-гребење чистење влошки за чистење чинија

DEN 241.28

Количина на стоки
Тековен

Текстура која е пријателска за кожата на рацете и нема да предизвика гребење на прибор за прибор, слив, вечера, итн Направена од врвен материјал, издржлив е со одлични перформанси за чистење. Може ефикасно во прибор за прибор. Силна функција за адсорпција на вода, може да се совпадне со помалку вода и детергент. Погодно за чистење прибор за прибор, стакло, прибор за готвење, мебел и сл. Може ефикасно во прибор за прибор. Силна функција за адсорпција на вода, може да се совпадне со помалку вода и детергент. Погодно за чистење прибор за куќишта, стакло, прибор за готвење, мебел, итн. Опис Оваа ставка е изработена од издржлив материјал, специјално дизајниран за да се разоткрие, без да остави никакви на садовите или очилата по чистењето, безбеден избор за вас и вашето семејство. Суштински алатки за материјали за чистење кујна за вас. Одлично за општа кујна и плочка за бања. Карактеристики- Боја : Случајна боја.

Други карактеристики

Најдобри понуди