.

.

ФОМИЈЕС 144 парчиња Носење Закрпи За Нокти Нокти Со Целосна Покривка Унас Постизас Декорадас Калкоманија Пара Уњас Лажен Нокт Нокт Акрилни Мат Нокти Целосна Покрив?

ФОМИЈЕС 144 парчиња Носење Закрпи За Нокти Нокти Со Целосна Покривка Унас Постизас Декорадас Калкоманија Пара Уњас Лажен Нокт

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ВЕШТАЧКИ ЛЕПЕНКА за НОКТИ можете Исто така да ги исечете на потребната должина или форма за да ја прилагодите формата на ноктите АКРИЛНИ СОВЕТИ за НОКТИ Лесен за нанесување и лесен за самостојна мода и уникатна уметност за нокти. ВЕШТАЧКИ ЗАКРПИ за НОКТИ Лесни за нанесување и лесни за САМОСТОЈНА стилска и уметност за нокти. САМОСТОЈНИ ЗАКРПИ за НОСЕЊЕ Изработени од висококвалитетен материјал, а бојата не е лесно да се избледи. ЛЕПЕНКА ЗА МАНИКИР Доволно количество и разни стилови се доволни за вашата различна декорација на уметноста на ноктите. Пакетот Вклучува 144 x Закрпи За Уметност За Нокти Карактеристики-Големина : Околу 19, 00Х1, 00Х19, 00см/7, 47Х0, 39Х7 Акрилни Мат Нокти. - Материјал : абс акрилни совети за нокти-Боја : Случајна Боја Лажен Нокт За Нокти-Специјално дизајниран за уметност на нокти, нема да остави никакви траги на вашиот нокт по употреба, погоден за разни лажни закрпи за нокти. - Лесни за употреба, ќе останат некое време и нема да ви ги олупат ноктите, ќе уживаат во шармот што им го носат на вашите нокти француски лажни нокти. - Тоа е издржлив и не е лесно да се изгребани и скршени, и тоа може да трае со Текот На времето Целосно Покривање На Ноктите.

Други карактеристики

Најдобри понуди