.

.

Скенер Honeywell Xenon Extreme Performance 1952G-HD безжичен бар-код/комплет за сликање на површина, вклучува лулка и USB кабел

Скенер Honeywell Xenon Extreme Performance 1952G-HD безжичен бар-код/комплет за сликање на површина, вклучува лулка и USB кабел

DEN 686.40

Количина на стоки
Тековен

Овозможете им на вашите каси да ја испорачаат вашата мисија и посветеност на искуства за услуги на услуги на услуги со серијалот Honeywell Xenon ™ Exterper Formance (XP) Овозможете им на вашите каси да ја испорачаат вашата мисија и посветеност на искуства за услуги на услуги на услуги со серијалот Honeywell Xenon ™ Exterper Formance (XP). Скенерот Xenon XP 1952 G нуди супериорна скенерска форма, лесно фаќајќи дури и најтешки за читање или оштетени баркодови. За вода и прашина, скенерот Ксенон XP 1952 G.

Други карактеристики

Најдобри понуди