.

.

Комплет за алатки Xiaoheshop носачки кутии куфер кутија кутија Професионална 3-слој виткање алатки комплет кутија кутија хардвер за поправка гаража пластична материја?

Комплет за алатки Xiaoheshop носачки кутии куфер кутија кутија Професионална 3-слој виткање алатки комплет кутија кутија хардвер

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Ултра-порта за организација : Оваа лесна и мала преносна алатка може да се носи со вас за да ви помогне да се справите со најтешките задачи; Нашата преносна алатка ви овозможува да ги носите сите додатоци за алатки што ви се потребни Трислоен алатки за преклопување, нов PP материјал цврст и издржлив. Заклучување на не'рѓосувачки челик, посилно заклучување и посилно оптоварување. Големина : 17inch : 42*19.5cm (16,5*7,7*6,9 инчи), 21inch : 48. Целокупната кутија е поцврста, шарките на челичните шипки се цврсто поврзани. Ултра-порта за организација : Оваа лесна и мала преносна алатка може да се носи со вас за да ви помогне да се справите со најтешките задачи; Нашата преносна алатка ви овозможува да ги носите сите додатоци за алатки што ви се потребни. Трислоен алатки за преклопување, нов PP материјал цврст и издржлив. Заклучување на не'рѓосувачки челик, посилно заклучување и посилно оптоварување. Големина : 17inch : 42*19.5cm (16,5*7,7*6,9 инчи), 21inch : 48. Целокупната кутија е поцврста, шарките на челичните шипки се цврсто поврзани. Мултифункционална алатка : Оваа мултифункционална алатка има широк спектар на употреба и лесно може да се користи како алатки за приколка, механичко поле за алатки, алатки за автомобили, професионална алатка, итн.; Оваа мала алатка е дизајнирана за сериозно складирање.

Други карактеристики

Material:
PP plastic
Hinge:
Steel bar link hinge
Lock:
stainless steel lock
Folding rod:
metal stamping rod space
External size:
42*19.5*17.5cm(17inch), 48.5*25.5*21.5cm(21inch)
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Најдобри понуди