.

.

Кокомелон Снек Време ЏЕЈ ЏЕЈ Кадифен Кукла-Карактеристики ЏЕЈ Џеј Кукла Со Црвено Јаболко Кадифен - Игра Звуци, Фрази, И Клипови на Да Да Зеленчук Песна - Играчки За ?

Кокомелон Снек Време ЏЕЈ ЏЕЈ Кадифен Кукла-Карактеристики ЏЕЈ Џеј Кукла Со Црвено Јаболко Кадифен - Игра Звуци, Фрази, И Клипови на Да Да Зеленчук

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ВРЕМЕ ЗА УЖИНА : земете уживање и подгответе се да јадете Со Времето ЗА Ужина ОД Кокомелон ЏЕЈ џеј кадифен кукла! ЕПЛ КАДИФЕН : Облечен во неговата симпатична Кошула За Време На Ужина, ЏЕЈ ЏЕЈ, исто така, држи кадифен црвен јаболко!. ПЕЈТЕ ЗАЕДНО : ВРЕМЕ ЗА Ужина ЏЕЈ џеј има забавни звуци и фрази и клипови од "Да Да Зеленчук Песна"!. МОТОРНИ ВЕШТИНИ : Оваа кукла може да помогне да се подобрат фините моторни вештини и умешност на детето!. ПОВЕЌЕ ЗА СОБИРАЊЕ : Соберете други играчки Од Кокомелон, кадифен, книги, инструменти и многу повеќе!. Земете уживање и подгответе се да јадете Со Закуска Од Кокомелон ВРЕМЕ ЏЕЈ ЏЕЈ кадифен кукла! Научете да јадете овошје и зеленчук СО ЏЕЈ ЏЕЈ, ѕвездата на хит детското шоу, Кокомелон. ЏЕЈ ЏЕЈ ја носи својата Шарена Кошула За Време На Ужина со зеленчук како брокула, моркови, грашок и снежен грашок. Притиснете ГО стомакот НА ЏЕЈ ЏЕЈ за да активирате забавни звуци и фрази вклучувајќи клипови од омилениот обожавател, "Да Да Зеленчук Песна"! Вашето дете ќе сака да пее додека грицка! Времето ЗА Ужина ЈЕЈ плишаната кукла може да му помогне на вашиот млад да ги подобри своите фини моторни вештини и умешност. Донесете ја забавата дома Со Времето ЗА Ужина ОД Кокомелон ЏЕЈ ЏЕЈ Кадифен Кукла и други играчки Од Кокомелон како фигури, возила и многу повеќе! Дознајте се за важноста на јадење зеленчук Со Кокомелон Закуска ВРЕМЕ ЏЕЈ џеј кадифен кукла! Ѕвездата на хит детското шоу е подготвена да му покаже на вашето малечко се за зеленчук, како брокула, моркови, грашок и многу повеќе! Носејќи Ја Својата Кошула За Време На Ужина, ЏЕЈ ЏЕЈ, исто така, содржи забавни звуци, фрази и клипови од "Да Да Зеленчук Песна" кога ќе притиснете на неговиот стомак! Оваа кадифена кукла може да му помогне на вашиот млад да ги подобри своите фини моторни вештини и умешност затоа, внимавајте на повеќе играчки Од Кокомелон!.

Други карактеристики

Најдобри понуди