.

.

1PCS QP2-4R7 1PIN 4,7 OHM PTC Стартер за ладилник/почетен реле за релето на компресорот VISANI DANBY и 1PCS Заштитник за преоптоварување на ладилникот 1/2HP (2 парчиња вкупно)

1PCS QP2-4R7 1PIN 4,7 OHM PTC Стартер за ладилник/почетен реле за релето на компресорот VISANI DANBY и 1PCS Заштитник за преоптоварување

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

Широко применето : Погодно за разни од повеќето мини фрижидери, компактни фрижидери, ладилници за пијалоци и вино/пиво, длабоки замрзнувачи, замрзнувач на градите, фрижидери за пиво/вино, лесен за инсталирање Fit for : Vissani, Danby, Vinotemp, Edgegar, Summit, Whirlpool, Frgidaire, Kenmore, Maytag, Haier, Igloo, Magic Chef. Најдоброто решение за некои вообичаени проблеми, како што е компресорот не започнува, горе топло и „кликнување на кликнување“ на секои 3-5 минути кога се напојува. Содржина на пакетот : 1 x PTC Starter Relay 4.7 Ohm 1 Pin и 1 x Заштитник на преоптоварување на ладилникот 1/2 HP, погодно да го замените стариот или скршениот дел од вашиот фрижидер. Широко применето : Погодно за разни од повеќето мини фрижидери, компактни фрижидери, ладилници за пијалоци и вино/пиво, длабоки замрзнувачи, замрзнувач на градите, фрижидери за пиво/вино, лесен за инсталирање. Fit for : Vissani, Danby, Vinotemp, Edgegar, Summit, Whirlpool, Frgidaire, Kenmore, Maytag, Haier, Igloo, Magic Chef.

Други карактеристики

Најдобри понуди