.

.

Приклучоци за уши, 30 парчиња откажување на бучава за откажување на бучава за спиење, супер мек сунѓер бавно враќање на ушите, приклучоци за спиење, за намалување на ?

Приклучоци за уши, 30 парчиња откажување на бучава за откажување на бучава за спиење, супер мек сунѓер бавно враќање на ушите, приклучоци за

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

【Широка апликација】 Овие приклучоци за спиење се идеални за спиење, обработка на дрво, 'рчење, учење, патување, концерти, рекети активности и многу повеќе Овие ушни приклучоци нема да ги блокираат сите бучава, но тие ќе го намалат бучавата на безбедно ниво. Да се ​​заштити слухот и да се добие добар ноќен сон кога спиете со сопружник. 【За повеќето големини на увото】 Овие приклучоци за ушни јамки имаат одлична податливост и проширување, така што тие можат да одговараат за повеќето големини на каналот за ушите. Големина на Производот : Приближно. 25 x 13мм / 0,98 x 0,51in, ушните приклучоци добро се вклопуваат во ушниот канал, така што не треба да се грижите за тоа што ќе испаднат. 【Бавен материјал за враќање】 Овие приклучоци за откажување на бучавата усвојуваат бавен сунѓер што може значително да го намали бучавата за спиење. Супер мек сунѓер обезбедува супер низок притисок, лесен за носење и погоден за повеќето луѓе. 【Идеален подарок】 : Овие приклучоци за спиење на уво се лесни за употреба, идеален подарок за вашите пријатели и семејство. Високата стапка на намалување на бучавата за намалување на бучавата може да ги задоволи потребите за намалување на бучавата од различни прилики. 【30 парчиња】 willе добиете 30 парчиња приклучоци за спиење во преносна големина. Случајот за носење може лесно да се стави во џеб, торба или чанта. 【Широка апликација】 Овие приклучоци за спиење се идеални за спиење, обработка на дрво, 'рчење, учење, патување, концерти, рекети активности и многу повеќе. Овие ушни приклучоци нема да ги блокираат сите бучава, но тие ќе го намалат бучавата на безбедно ниво. Да се ​​заштити слухот и да се добие добар ноќен сон кога спиете со сопружник. 【За повеќето големини на увото】 Овие приклучоци за ушни јамки имаат одлична податливост и проширување, така што тие можат да одговараат за повеќето големини на каналот за ушите.

Други карактеристики

Item Type:
Sleeping Ear Plugs
Material:
Slow Rebound Sponge
Product Size:
Approx. 25 x 13mm / 0.98 x 0.51in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Weight:
Approx. 34g / 1.20oz
Package List:
30 x Sleeping Ear Plugs

Најдобри понуди