.

.

Детски фотоапарати, силиконски покритие, доказ за пад на студент HD дигитална камера, подарок, отпорност на екранот за заштита на очите на паѓање на паѓање на паѓање

Детски фотоапарати, силиконски покритие, доказ за пад на студент HD дигитална камера, подарок, отпорност на екранот за заштита на очите на

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Со 20 милиони леќи со висока дефиниција на предната и задната двојна камера, однесете ги децата да ги истражат тајните на светот 1080p Видео со висока дефиниција со еден клик им овозможува на спомени да се движат и да се заклучуваат во среќни детски моменти. Интелигентната фотографија, користејќи технологија за лице, може автоматски да се фокусира, автоматски да ги прилагоди боите и автоматски да ја прилагоди светлината. Не можете да фотографирате, но исто така да поддржувате загатки за да го направат детството на вашето дете повозбудливо. Вградените креативни налепници, користејќи интелигентен алгоритам за лице, обезбедуваат различни опции за изразување специјален ефект. Вградените креативни рамки за фотографии и изборот на сцени со фото-рамки може да ги израдува децата. Сината светлина обвивка на површината на леќите може ефикасно да ја намали брановата должина на сино светло зрачење и добро за децата на децата. Камерата може да смени повеќе режим, правејќи го детското детство шарено. Функции : Фотографирајте, видео, играјте игри, итн. Со 20 милиони леќи со висока дефиниција на предната и задната двојна камера, однесете ги децата да ги истражат мистериите на светот. 1080p Видео со висока дефиниција со еден клик им овозможува на спомени да се движат и да се заклучуваат во среќни детски моменти. Интелигентната фотографија, користејќи технологија за лице, може автоматски да се фокусира, автоматски да ги прилагоди боите и автоматски да ја прилагоди светлината. Не можете да фотографирате, но исто така да поддржувате загатки за да го направат детството на вашето дете повозбудливо. Вградените креативни налепници, користејќи интелигентен алгоритам за лице, обезбедуваат различни опции за изразување специјален ефект. Вградените креативни рамки за фотографии и изборот на сцени со фото-рамки може да ги израдува децата. Сината светлина обвивка на површината на леќите може ефикасно да ја намали брановата должина на сино светло зрачење и добро за децата на децата. Камерата може да смени повеќе режим, правејќи го детското детство шарено. Функции : Фотографирајте, видео, играјте игри, итн. Фрлете мобилни телефони и култивирајте го интересот на децата за фотографија. Убаво детство не треба да биде придружено со мобилни телефони и игри.

Други карактеристики

Најдобри понуди