.

.

3Д филамент за печатење Zhangwenente, печатач за потрошувачи на печатачи 3D филамент за печатач PETG K5 филамент 1,75мм со висока јачина и тежок материјал за отпорност на хемик?

3Д филамент за печатење Zhangwenente, печатач за потрошувачи на печатачи 3D филамент за печатач PETG K5 филамент 1,75мм со висока јачина и тежок

DEN 889.60

Количина на стоки
Тековен

Филаментот Petg K5 : Има извонредна цврстина, добра временска отпорност и што е уште поважно, заштитата на животната средина, ги исполнува барањата за оценка за контакт со храна и е лесно да се печати како PLA Димензионална точност 1 кг количка (2. Висок квалитет на печатење : Минимална толеранција и ниско искривување за да се обезбедат постојани отпечатоци за хранење и измазнување. Без затнување, без заплет, без меур, што резултира во печатени делови кои имаат извонредна завршница на површината и се многу прецизни. Висока компатибилност 1 кг количка (2,2 bs). Висок квалитет на печатење : Минимална толеранција и ниско искривување за да се обезбедат постојани отпечатоци за хранење и измазнување. Без затнување, без заплет, без меур, што резултира во печатени делови кои имаат извонредна завршница на површината и се многу прецизни. Висока компатибилност и широка применливост : Поддршка скоро сите 3Д печатачи на FDM на пазарот , кои се широко користени во индустриското производство, медицински апликации, индустриски уметности, лични DIY, итн. во најдобар квалитет. Име на боја : Име на сива големина : 1,75 mmfeature Вовед : ◆ Petg K5 има извонредна цврстина, добра временска отпорност и што е уште поважно, заштитата на животната средина ги исполнува барањата за оценка за контакт со храна, и лесно е да се печати како PLA.

Други карактеристики

◆Diameter:
1.75mm
◆Accuracy:
±0.03mm
◆Net weight:
1kg
◆Printing temperature:
240-260°C
◆Hot bed temperature:
70-80°C
◆Printing speed:
40-80mm/s
◆A wide range of application scenarios, with outstanding advantages in applications that require transparency and chemical resistance. :

Најдобри понуди