.

.

G&J Hall Tools MC3/4KO Powerbor Knockout Multicut Step Bit, 7/8 -1.1/8 Дијаметар за сечење

G&J Hall Tools MC3/4KO Powerbor Knockout Multicut Step Bit, 7/8 -1.1/8 Дијаметар за сечење

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

За употреба во индустриски електрични алатки или машини за дупчење на пиедестал Секој чекор произведува точни, паралелни дупки со мал дозвола на номиналниот дијаметар. Максималната дебелина на материјалот се одредува според должината на чекор. Бит -бит на G&J Hall Tools Powerbor е дизајниран за индустриски апликации, секој чекор произведува точни, паралелни дупки со мал дозвола на номиналниот дијаметар. Максималната дебелина на материјалот се одредува според должината на чекор (ако работното парче може да се промени дебелината на множење за 2). За употреба во индустриски електрични алатки или машини за дупчење на пиедестал.

Други карактеристики

Најдобри понуди