.

.

Детска Футрола за iPad 10-Та Генерација 10,9 инчи 2022 ГОДИНА, 3d Астронаут Симпатична Тешка Заштитна Футрола Отпорна На Удари За Деца Со Вградена Рачка, 360 Ротирачки Држач ?

Детска Футрола за iPad 10-Та Генерација 10,9 инчи 2022 ГОДИНА, 3d Астронаут Симпатична Тешка Заштитна Футрола Отпорна На Удари За Деца Со

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Quotibility € Shockproof Случај За Нов Ipad 10-Та Генерација 2022 Ослободување 10,9 Инчи, (Број На Модел : A2696/A2757/A2777) Не одговара на другите Генерации i Pad. Quid Friendily Заштита Qs Астронаут Шема-Изработена со висококвалитетен силикон погоден за деца. Се чувствува мазно на допир за да даде релаксирачко чувство. Забавен дизајн додека обезбедува заштита од капки, испакнатини и модринки на ниско ниво. € ® 360° Вртлив Држач И Прилагодлив Ремен за Раце ● 360°ротирачки преклопници рамно, и обезбедува повеќе агли, погодни за гледање филмови, цртање, филм, настава, онлајн час. Прилагодлив велкро ремен за раце, лесен за држење, идеален за ученици, наставници, лекари и келнери. Можете Дури И да го монтирате на потпирачот за глава на автомобилот за гледање без раце на задното седиште. €éx прецизни Отвори Q Лесен пристап до сите контроли и карактеристики; Совршени исечоци за звучници, камери, порти и копчиња. 3-Слојна воена Заштита, Спречете Случајно Паѓање/Гребење/Лизгање за време На Употребата, 3-Слоевит тежок дизајн 3 парчиња комбинирана инсталација, тежок цврст случај,со вграден држач за удар, поликарбонатна тврда обвивка и силиконски премиум материјал. ➤ономска рачка со пренослива Рачка, рачките го олеснуваат носењето на малите раце на децата наоколу.

Други карактеристики

Најдобри понуди