.

.

Розалинд Лепак За Нокти За Лажни Нокти, Супер Леплив Гел Лепак За Нокти За Акрилни Нокти 15мл Лепак За Гел За Нокти За Притискање На Ноктите Долготраен Гел За Лепак З?

Розалинд Лепак За Нокти За Лажни Нокти, Супер Леплив Гел Лепак За Нокти За Акрилни Нокти 15мл Лепак За Гел За Нокти За Притискање

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Тип : Лепак За Нокти За Акрилни Нокти Капацитет : 1 ПАРЧИЊА*15МЛ (0,5 ФЛ. Потсетник : Треба да се користи СО УВ Ламба. долго трае до 28 дена. Мазна и лесна за нанесување. Без пенење и зрнестост. Практично и брзо. Нема штета на природните нокти. Има ефект на заштита од сонце. Добро ги штити природните нокти. 1, Силен Гел За Лепак за Нокти : лепилото ЗА нокти РОЗАЛИНД може добро да ги поврзе лажните нокти со вашите природни нокти, исто така погоден за лажни врвови за нокти, акрилни нокти, нокти за гел-лак, нокти за гел за продолжување поли, лесно да се добие убава и совршена уметност за продолжување на ноктите. Гелот за лепак за нокти е погоден ЗА самостојна уметност за нокти дома или создавање декорација на нокти во салонот за нокти, што ви носи поинаков празник за маникир. 2, Безбедна Состојка И Мултифункционалност : акрилниот лепак за нокти е изработен од висококвалитетни суровини, нетоксичен и безопасен, еколошки, низок мирис и безбеден за здравјето. Исто така, може да работи со лак за нокти со гел во боја, светки и дијаманти, обезбедувајќи неограничена инспирација за создавање уметност за нокти. 3, Долготраен и Висок Капацитет од 15 мл : лепилото за гел за нокти РОЗАЛИНД има силна адхезија, а тенкиот и проѕирен лепак може подобро да го покрие ноктот во сите правци, правејќи ја вашата уметност за продолжување на ноктите да трае до 30 дена. И високиот капацитет од 15 мл е доволен за да ги задоволи вашите дневни потреби за маникир без честа замена.

Други карактеристики

Најдобри понуди