.

.

Црна Патка Бренд Сет од 6 Средни 6.5 инчи Црна Виткање Дисплеј Триножници - тоа може Да Се Преклопени Рамно За Лесно Носење И Удобен За Складирање Кога Тоа Не Е Во Упот?

Црна Патка Бренд Сет од 6 Средни 6.5 инчи Црна Виткање Дисплеј Триножници - тоа може Да Се Преклопени Рамно За Лесно Носење И Удобен За Складирање

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Вклучува 6 Средни Црни Пластични Преклопни Штафелаи Мерки-6,5 Во Висина На Грбот. Многу Лесен За Патување доколку е потребно, Очигледно Еднократно. Може Да се Преклопи Рамно за Лесно Носење и Практично Складирање кога не се Користи. Совршен Подарок за Сите Возрасти и Во Секое Време Од Годината, Секој Би Го Сакал Овој Тврд Пластичен Штафелај!. Вклучува 6 Средни Црни Пластични Преклопни Штафелаи. Мерки-6,5 Во Висина На Грбот. Многу Лесен За Патување доколку е потребно, Очигледно Еднократно. Може Да се Преклопи Рамно за Лесно Носење и Практично Складирање кога не се Користи. Совршен Подарок за Сите Возрасти и Во Секое Време Од Годината, Секој Би Го Сакал Овој Тврд Пластичен Штафелај!. Овие Цврсти, Тврди Пластични Штафелаи Се Добра Употреба За Фотографии, Слики Во Рамка, Уметнички Дела, Постери, Книги, Мали Табли, пликови, Канцеларија, Ресторан или Саем на Книга, Свадба, Колекционерски Чинии, Награди, Плакети или Изложбен Салон!.

Други карактеристики

Најдобри понуди