.

.

Ахбтејм за Bose Tiquomfort Earbuds II Case, додатоци против лажни ленти, капакот на силиконските ракави на кожата за нов Bose тивко-уфте ушите 2 со карабинер, спортска лента за жени ?

Ахбтејм за Bose Tiquomfort Earbuds II Case, додатоци против лажни ленти, капакот на силиконските ракави на кожата за нов Bose тивко-уфте

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

【Целокупна заштита】 Мекиот силиконски случај специјално дизајниран се вклопува за Bose тивко-ушите уши II/QC Earbuds II/NEW Bose QC 2/тивка ушите за удобност II 2022/Bose QC Earbuds 2Протирајте ги ушите од лизгање, пукање, гребење и Перење - дава максимална заштита. 【Сигурен и анти-изгубен】 Оваа ушна лента за ушите за Bose тивко-уфрални уши II (2022) може да биде добро обезбедена и обесена околу вратот, намалувајќи ја можноста за изгубени, изгубени, или срушени или срушени. Заштедете многу пари за замена. Оставајќи ја музиката што треба да се ужива, додека не мора да се грижите ако излезат од ушите. 【Непречено полнење】 Овој случај на Bose Ture Cort Earbuds II совршено се вклопува во случајот за полнење (2022), нема да влијае на полнење и погодност за полнење на слушалките за Bose QC 2 од дното, без да го отстраните случајот. Забележете : кога користите анти-изгубени јаже, кога новиот Bose Tiet Comfort Earbuds II треба да се наплати, извадете ги ушите од каиш и потоа ставете го во случајот за полнење за полнење. 【Лесно за носење】 Bose Tweat Comfort Earbuds II Cover Cover е опремено со преносен карабинер, да се обезбеди можност безбедно да го прикачите вашиот Bose тивко -уфте за силиконски куќиште на силиконски куќишта до носење торби, ранци, копчиња, јамка за појас, корисно и лесно носење. Quiet Cort Fort Earbuds II Antio-Lost Lanyard, изработен од високо квалитетен силиконски материјал, за неговата одлична еластичност, случајните влечења не предизвикуваат пауза на Bose тивка удобност ушите II 2022 Анти-изгубени ленти. 【Задоволство од услугата】 Ahbteym е посветена на производство на висококвалитетни силиконски производи, извршување на квалитет, отфрлање на инфериорни производи и донесување подобро искуство. Ако имате какви било прашања во врска со нашите додатоци за слушалки Анти-изгубени ленти и заштитнички куќи за ушите на Bose QC II, ве молиме слободно контактирајте со нас. 【Целокупна заштита】 Мекиот силиконски случај специјално дизајниран се вклопува за Bose тивко-ушите уши II/QC Earbuds II/NEW Bose QC 2/тивка ушите за удобност II 2022/Bose QC Earbuds 2.Протирајте ги ушите од лизгање, пукање, гребење и Перење - дава максимална заштита. 【Сигурен и анти-изгубен】 Оваа ушна лента за ушите за Bose тивко-уфрални уши II (2022) може да биде добро обезбедена и обесена околу вратот, намалувајќи ја можноста за изгубени, изгубени, или срушени или срушени. Заштедете многу пари за замена. Оставајќи ја музиката што треба да се ужива, додека не мора да се грижите ако излезат од ушите. 【Непречено полнење】 Овој случај на Bose Ture Cort Earbuds II совршено се вклопува во случајот за полнење (2022), нема да влијае на полнење и погодност за полнење на слушалките за Bose QC 2 од дното, без да го отстраните случајот. Забележете : кога користите анти-изгубени јаже, кога новиот Bose Tiet Comfort Earbuds II треба да се наплати, извадете ги ушите од каиш и потоа ставете го во случајот за полнење за полнење.

Други карактеристики

Најдобри понуди