.

.

WEN JT630H 10-AMP 6-инчен спирален клуч на клупи и 6502T 4.3-AMP 4 x 36 in. Појас и 6 in. Disc Sander со база на леано железо

WEN JT630H 10-AMP 6-инчен спирален клуч на клупи и 6502T 4.3-AMP 4 x 36 in. Појас и 6 in. Disc Sander со база на леано железо

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Производ 1 : Системот за спирални секачи користи 12 влечкани сечила HSS за ултра фино завршница Производ 1 : Се одликува со пространа табела од 30 до 6-инчи. Производ 1 : Отстранете 0 до 1/8 од сантиметар материјал со секое поминување. Производ 1 : Прилагодлив 19-3/4 од 4-1/4-инчен ограда од ограда до 45 степени. Производ 2 : Машината за пескање со два во еден вклучува и ремен од 4 до 36 инчи и диск од 6 до 6 инчи. Производ 2 : Навалување на ременот на кое било место од 0 до 90 степени. Производ 2 : Цврста основа од леано железо спречува какви било тешки вибрации. Производ 2 : 4,3 AMP мотор обезбедува до 3600 вртежи во минута. Производ 1 : Системот за спирални секачи користи 12 влечкани сечила HSS за ултра фино завршница. Производ 1 : Се одликува со пространа табела од 30 до 6-инчи. Производ 1 : Отстранете 0 до 1/8 од сантиметар материјал со секое поминување. Производ 1 : Прилагодлив 19-3/4 од 4-1/4-инчен ограда од ограда до 45 степени.

Други карактеристики

Најдобри понуди