.

.

Заменски ремен за лифт на Бисел, 2 ПК, 3200

Заменски ремен за лифт на Бисел, 2 ПК, 3200

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Вклучува 2 ремени Одговара на сите модели без отпадоци. Работи со Model #S : 18 Z6, 37604, 42209, 6860 H, 37606, 89 Q9, 6850. Кога го заменувам ременот? Ако вакуумот не се чисти, како што беше пред тоа или ролната на четката престана да се врти, можеби ќе треба да го промените ременот. За да го промените ременот, погледнете го упатството за корисникот на вашите модели за упатства за инсталација. Вклучува 2 ремени. Одговара на сите модели без отпадоци. Работи со Model #S : 18 Z6, 37604, 42209, 6860 H, 37606, 89 Q9, 6850. Кога го заменувам ременот? Ако вакуумот не се чисти, како што беше пред тоа или ролната на четката престана да се врти, можеби ќе треба да го промените ременот. За да го промените ременот, погледнете го упатството за корисникот на вашите модели за упатства за инсталација. Опис на производот Bissell LIFT-OFF REMANT REALT, 2 PK, 3200 Овој дво-пакет на стилот 8 замена на ремените одговара на серијалот Bissell 3750 на исправени вакууми.

Други карактеристики

Најдобри понуди