.

.

148VK0281000 240V 200/170MA 35/33W 172X150X38MM вентилатор за ладење

148VK0281000 240V 200/170MA 35/33W 172X150X38MM вентилатор за ладење

DEN 1445.28

Количина на стоки
Тековен

Модел : 148 VK0281000 Напон : 240 V , струја : 200/170ma. Енергија : 35/33 W. Големина : 172x150x38mm / 6,77x5. Производот е тестиран пред да ја напушти фабриката. Ако има проблем со производот, можете да контактирате со нас што е можно поскоро. Ние ќе разговараме за решението заедно и ќе се обидеме да се потрудиме да обезбедиме висококвалитетна услуга. Ве молиме, обрнете внимание на моделот на производи при купување на производ и избегнувајте да купувате погрешен модел за да предизвикате да работите проблеми. Модел : 148 VK0281000. Напон : 240 V , струја : 200/170ma. Енергија : 35/33 W. Големина : 172x150x38mm / 6,77x5. Производот е тестиран пред да ја напушти фабриката. Ако има проблем со производот, можете да контактирате со нас што е можно поскоро. Ние ќе разговараме за решението заедно и ќе се обидеме да се потрудиме да обезбедиме висококвалитетна услуга. Ве молиме, обрнете внимание на моделот на производи при купување на производ и избегнувајте да купувате погрешен модел за да предизвикате да работите проблеми.

Други карактеристики

Најдобри понуди