.

.

WOGQX тркалезна тава полица за складирање, железна жица за полици за полици, мултифункционални кујнски тави садови за складирање на решетки за складирање на организа

WOGQX тркалезна тава полица за складирање, железна жица за полици за полици, мултифункционални кујнски тави садови за складирање

DEN 1315.20

Количина на стоки
Тековен

* Кујната решетка Робусна градба : Создадена со издржливост на ум, овој организатор на шкаф е изработен од цврсти материјали Меките нозе што не се лизгаат држете сè што е во рамките на кабинетот и тркалезните тави остануваат центрирани во основата. * Големина : 2 ниво : 38,5 см, 3 ниво : 51,5 см, 5 ниво : 101,5 см, лист со дијаметар од 35 см, капацитет на оптоварување на секој степен : 10 кг, материјал : железо. * Апликација : Тавата за садови може да се користи за одржување на електричен шпорет на ориз, тенџере, тава за пржење, тенџере со супа, чорба, садови за крепи, итн. За да ги задржите со цел удобна дневна употреба; Штанд за складирање на тава може да се користи и за бања, студија, дневна соба и така натаму. * Лесно е да се собере тавата за складирање на тава може да се користи и за бања, студија, дневна соба и така натаму. * Лесно е да се соберат и заштедуваат лавици за тенџере со простор : Структурата на решетката за складирање на кујната е едноставна, сè што ви треба за да направите лавици заедно доаѓа до вас во пакетот. Не се потребни алатки, за само неколку минути да се соберат. Толку добар помошник за да ја направите вашата кујна убава и организирана. * Практично погодно : Ова е прилично практична удобна кујна тава за садови за садови, голем капацитет со компактна тркалезна структура, не само што може да помогне во складирањето на многу од вашите работи за домаќинства во исто време е прилично удобен и лесен за поставување, нема да се постави, нема Земете голем простор, може да се смести во кој било агли на вашата куќа. Оваа решетка за складирање ви овозможува да го одржувате вашиот простор за живеење чист, дизајн со пет полици, зголемување од пет пати повеќе од просторот за складирање, може да ви помогне да организирате повеќе артикли.

Други карактеристики

Item Type:
Kitchen Pan Stand
Material:
Iron
Color:
Silver
Size:
2 Tier
Load-bearing:
10 kg/Tier
Feature:
1. Easy To Assemble:
Product structure is simple, everything you need to make out racks together comes to you in the package. no tools are required, within just a couple of minutes to assemble.
2. Easy To Clean:
Besides being a great option for pan storage, this pot rack is also very easy to wipe clean and keep in good shape, perfect for your busy lifestyle.
3. Long Lasting:
Stylish and reliable, lengthen the life of your pots and pans by minimizing scratches! No need to stack your pans and pots any longer.
Package Included:
1 x Kitchen Pan Rack with Accessories:
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object:
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement :

Најдобри понуди