.

.

3Б Научен 1019610 Ортобони Стандарден модел на радиус коска, лево

3Б Научен 1019610 Ортобони Стандарден модел на радиус коска, лево

DEN 272.00

Количина на стоки
Тековен

Две компонента структура обезбедува особено реални хаптици и изглед на овие коски на работилницата Анатомски точни. Фантастична вредност за парите. Коска со висококвалитетна обука. Посоодветно за извршување на медуларно нокти. Две компонента структура обезбедува особено реални хаптици и изглед на овие коски на работилницата. Анатомски точни. Фантастична вредност за парите. Коска со висококвалитетна обука. Посоодветно за извршување на медуларно нокти. 3Б научни ортобони стандард се вештачки работилници коски специјално развиени за настава на ортопедски и хируршки процедури, за работилници за хирургија и медицински инженери. Тие нудат економична алтернатива на реалните човечки коски за обука на ортопедски техники во поправка на фрактури, како што е остеосинтеза на плочи или фиксација на завртки и за обука и демонстрации за импланти. Одлично за употреба во работилници во кои основните вештини на хируршки методи и правилното ракување со импланти се од особено значење. 3Б научни ортобони стандард се вештачки работилници коски специјално развиени за настава на ортопедски и хируршки процедури, за работилници за хирургија и медицински инженери. Тие нудат економична алтернатива на реалните човечки коски за обука на ортопедски техники во поправка на фрактури, како што е остеосинтеза на плочи или фиксација на завртки и за обука и демонстрации за импланти.

Други карактеристики

Најдобри понуди