.

.

MJWDP Електричен уништувачки документ Шредер Стрип канцеларија Дома Електричен Шредер за хартија од хартија

MJWDP Електричен уништувачки документ Шредер Стрип канцеларија Дома Електричен Шредер за хартија од хартија

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Со цел да се продолжи животниот век на услугата, машината влегува во состојбата со термичка заштита (престанува да работи) по околу 5-8 минути континуирано работење, а машината се рестартира по 20-30 минути Униформни честички, без закопување, без остатоци. Дизајн на намалување на бучавата од околу 63 децибели, создавајќи удобно канцелариско опкружување. Лесно е да се исчистат конфети во барел, барел е лесен и флексибилен. Отпорен на тврда и гребење. Со цел да се продолжи животниот век на услугата, машината влегува во состојбата со термичка заштита (престанува да работи) по околу 5-8 минути континуирано работење, а машината се рестартира по 20-30 минути. Униформни честички, без закопување, без остатоци. Дизајн на намалување на бучавата од околу 63 децибели, создавајќи удобно канцелариско опкружување. Лесно е да се исчистат конфети во барел, барел е лесен и флексибилен. Отпорен на тврда и гребење. Voltage : 220 VFrequency : 50 Hz Shredding effect : 4 * 38mm Size : 344 * 185 * 319mm Capacity : 7.5 L into Paper width : 221mm Net weight : 5.21kg Shredding capacity : 5 sheets of A4 paper Shredding time : 5-8 minutes Shredding speed : 2.5m / min Fragile items : paper / Cardphenomen : Машината не работи1, приклучокот за напојување не е вметнат, напојувањето не е поврзано Осигурете се дека моќноста е свртена на 2, без напојување со хартија на средина преку - хартиена храна на средина преку хартијата Feed3, машината работи континуирано долго време, машината влегува во состојбата за заштита на прегревање-исклучете ја моќноста, почекајте 20-30 минути, машината работи повторно 3, хартијата е премногу тенка, хартијата не може да го допре прекинувачот - - Повеќекратно уништување во исто време 4 пиштол барел и главата не е ставена Осигурете се дека Put Package вклучува : 1x хартиен документ Шредернота : Поради рачно мерење, дозволете грешка од 1-3 см.

Други карактеристики

Најдобри понуди