.

.

Досаден гејџ, бирање 1-1/2 -3 опсег.0001

Досаден гејџ, бирање 1-1/2 -3 опсег.0001

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Може лесно да се задржи за да ги провери димензиите на браните и дупките без да го отстрани работното парче Прилагодлива завртка за опсег и две централизирани перничиња обезбедуваат точен, контакт со три точки за усогласување на алатките во поголемите здолништа. Сите контакти и централизираните плукачи се од зацврстена алатка за алатка за абење и натоварени со чувствителност. Куќиштето и рачката за носење се алуминиум за мала тежина и добра рамнотежа. Индикаторите за бирање имаат лежишта за накит за чувствителност. Starrett 84 Dial Bore Gage дозволува мерења на измет над опсегот на големината на нашата 82 серија. Тоа е споредување и треба да се постави со мастер прстен, блокови со паралелни вилици, надвор од микрометар или калипер на Верниер. Ring Gage е достапен по барање, цитиран од апликација. Добра практика е да се постави гајџот на нула, што е можно поблизу до посакуваната димензија.

Други карактеристики

Најдобри понуди