.

.

Услуги за авто-продавници Супер знаме 3 пакувања и столбови-перформанси-мафици-погони во

Услуги за авто-продавници Супер знаме 3 пакувања и столбови-перформанси-мафици-погони во

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Комплетно вклучува знаме, пол и монтирање Висок 2 1/2 или 3 стапки x 15 стапки (кога е целосно собрано). Супер тешки полиестерски плетен материјал. Тешка и боја брзо со огледална слика 100% крварење на обратна страна. Зашиен армиран ракав лесно се лизга на пол. Комплетно вклучува знаме, пол и монтирање. Висок 2 1/2 или 3 стапки x 15 стапки (кога е целосно собрано). Супер тешки полиестерски плетен материјал. Тешка и боја брзо со огледална слика 100% крварење на обратна страна. Зашиен армиран ракав лесно се лизга на пол. Услуги за авто-продавници Супер знаме 3 пакувања и столбови-перформанси-мафици-погони во.

Други карактеристики

Најдобри понуди