.

.

Цилиндер SMC MXPJ6-5, слајд табела

Цилиндер SMC MXPJ6-5, слајд табела

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Цилиндар Пневматски цилиндер. MXP е идеален за апликации за кои е потребно движење со голема прецизност во кратки патни ситуации. Табелата за прецизна слајд има машински водич со многу тесни толеранции што работи во врска со многу точни лежишта што рециркулираат топка. Овој слајд е способен да постигне паралелизам во рамките на 0,02мм и точност на не-ротација дури 0,03 степени. Две од монтажните површини овозможуваат работата да се задржи на толеранција /-0,05мм плус толеранцијата на работното парче. Слајдот содржи два клипови кои работат независно за снабдување на движењето на активаторот. Прецизна табела за слајдови на воздухот Големина : 6мм удари : 5мм и 10мм со гумен или метален затка.

Други карактеристики

Најдобри понуди