.

.

Безбедносни очила УВ 400 Заштита за заштита на очите и комплет за уши комплети, густа, анти-магла, отпорна на гребење, чиста, очила за завиткување за работа во затворе?

Безбедносни очила УВ 400 Заштита за заштита на очите и комплет за уши комплети, густа, анти-магла, отпорна на гребење, чиста, очила

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Тешки кабелски уши-направени со врвен силиконски материјал Памучна крпа- Чувајте ги леќите чисто јасно од мрсен остаток. Носење случај- безбедно заштитете ги и носете очила каде и да одите. Професионалниот, се-во-еден избор : исечете, вежбајте, поправете, реновирајте, сликајте, скулптури, длето, риба, лов, возење или работа-со тотален мир на умот. Пакетот за очила за очила на создавање на производи од : 1x пар е : 1x пар за безбедносни очила, 1x пар на кабелски силиконски уши, 1x памучна крпа, 1x кутија. Заштита на UV 400, леќи против магла и анти-крик : За леќите на созданија направивме длабоко нуркање во вашите барања и создадовме нешто што навистина можете да го сторите. Уживајте во заштитата против маглата за оптимална видливост во секое време и заштита од анти-гребење што додава долговечност и дополнителна вредност на вашиот пар. Лесен и удобно за долго работно време : Благодарение на лесната конструкција, можете да работите без непријатност бидејќи нашите заштитни очила за очи тешко се чувствуваат, дури и со продолжено абење. Уште повеќе, тешката цврстина значи дека тие ќе ве чуваат безбедни, за да дојдат многу работни часови. Делукс издание, комплетно со кабелски уши : Работејќи со тешка машинерија или подлежи на ушите на гласни звуци за продолжено време може да предизвика сериозно губење на слухот. Со пакетот на создавање, добивате професионално ниво, кабелски уши, кои се лесни за употреба, удобно и го чуваат вашиот слух безбеден од оштетување. Едноставна, директна, без ризик- е бренд кој е горд да вложи колку време и напор за развој на своите производи. Ние сме толку сигурни дека ќе ги сакате нашите очила за безбедносно влијание, што со секој пакет ви даваме 30 -дневна гаранција за враќање на парите и гаранција од 1 година. Купувајте со доверба!. Професионалниот, се-во-еден избор : исечете, вежбајте, поправете, реновирајте, сликајте, скулптури, длето, риба, лов, возење или работа-со тотален мир на умот. Пакетот за очила за очила на создавање на производи од : 1x пар е : 1x пар за безбедносни очила, 1x пар на кабелски силиконски уши, 1x памучна крпа, 1x кутија. Заштита на UV 400, леќи против магла и анти-крик : За леќите на созданија направивме длабоко нуркање во вашите барања и создадовме нешто што навистина можете да го сторите. Уживајте во заштитата против маглата за оптимална видливост во секое време и заштита од анти-гребење што додава долговечност и дополнителна вредност на вашиот пар. Лесен и удобно за долго работно време : Благодарение на лесната конструкција, можете да работите без непријатност бидејќи нашите заштитни очила за очи тешко се чувствуваат, дури и со продолжено абење. Уште повеќе, тешката цврстина значи дека тие ќе ве чуваат безбедни, за да дојдат многу работни часови. Делукс издание, комплетно со кабелски уши : Работејќи со тешка машинерија или подлежи на ушите на гласни звуци за продолжено време може да предизвика сериозно губење на слухот.

Други карактеристики

Најдобри понуди