.

.

КОМПЛЕТИ ЗА ПРИБОР За Јадење Сетови За Прибор За Јадење Де Тела Преносни Прибор За Јадење Садови За Чување Садови За Јадење Крпа За Пакување Торбичка За Прибор За Ј?

КОМПЛЕТИ ЗА ПРИБОР За Јадење Сетови За Прибор За Јадење Де Тела Преносни Прибор За Јадење Садови За Чување Садови За Јадење Крпа За Пакување Торбичка

DEN 108.64

Количина на стоки
Тековен

Топол Совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, ја следи осветленоста, рачното мерење и сл, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надевам дека ќе можете да разберете! Благодарам!. Стилски : платнената торба е дизајнирана со елементи, што е тренд. : Многу прибор вилушки, лажици, стапчиња за јадење и киниви можат да бидат складирање внатре. Чувајте прибор за јадење : Таму преку капак од кој може да се заштити. Опис Оваа торба за складирање прибор за јадење е карактеристично привлечна и супер стилска. способни да држат заеднички вилушки, рамни лажици, стапчиња за јадење и ножеви. Главните функции како покритие, што го спречува недостасува прибор и ги штити од прашина и да се задржи хигиенски. Карактеристики - Боја : како што покажува.- Материјал : Крпа.- Големина : Прибл.- Стилски : платнената торба е дизајнирана со елементи, што е тренд.- Чувајте прибор за јадење : Таму преку капак што може да заштити од .

Други карактеристики

Најдобри понуди